14 d’abril: Jornada d’Ocupació per a Enginyers Industrials (Mecànica, Elèctrica, Electrònica)

Abril 14, 2016
9:30 ama2:00 pm

Jornada d’ocupació dedicada a enginyeries Industrials (Mecànica, Elèctrica, Electrònica)

L’activitat tindrà lloc el dijous, 14 d’abril, a partir de les 9:30 hores, a l’aula 1.2 de l’edifici Arenals del campus d’Elx. Hi participaran diverses entitats i professionals relacionats amb aquests graus. Els estudiants i titulats interessats tindran l’oportunitat de fer-los arribar els seus currículums o establir contactes per al seu desenvolupament professional.

Pots consultar el programa complet aquí.

Com a novetat, hi haurà un taller de l’Observatori Ocupacional perquè els assistents augmentin les seves habilitats de recerca de pràctiques o ocupació i millorin la seva autocandidatura. Aquest taller tindrà lloc el dijous 21 d’abril, de 16:00 a 20 hores (aula per confirmar). Assisteix a la jornada completa (sessió amb empreses / titulats i taller de l’Observatori) i aconsegueix 0,5 crèdits optatius.

Tota la informació sobre les Jornades d’Ocupació es pot consultar a la pàgina web https://observatorio.umh.es/cursos-y-jornadas/jornadas-de-empleo-2/, a través de la qual poden inscriure de manera gratuïta totes les persones interessades.