4ª edició Premis Emprendeduría 2016

Premios

La Fundació Caixa d’Enginyers llança aquest any la 4a edició dels Premis Emprenedoria per a la Ciència, la Tecnologia i la Innovació.

L’objectiu és premiar el talent i a l’excel·lència professional de les empreses que emergeixen actualment a la nostra societat per tal de potenciar el seu negoci i així beneficiar el seu desenvolupament.

premis:

Es premiarà als 3 projectes seleccionats pel jurat entre aquells que han presentat candidatura amb 5.000 € a cada un, subjectes a retenció i liquidats en un compte de Caixa d’Enginyers.

Qui es pot presentar?

Qualsevol empresa espanyola constituïda legalment al 2015 o qualsevol empresa espanyola constituïda amb anterioritat i que demostri una activitat empresarial rellevant a partir del 2015 (a nivell de facturació, equip, estratègia, etc.).

Com presento el meu projecte?

Descarrega aquí la fitxa resum executiu. Omple tots els camps de la fitxa i recorda que s’ha d’adjuntar un link al vídeo!
Envia la fitxa resum executiu a sota l’assumpte “Premis Emprenedoria 2016 (Nom del projecte)”.

El fet de presentar candidatura a la 4a edició Premis Emprenedoria 2016 implica la plena acceptació de totes les bases. Consulta aquí les bases completes del concurs.

Fins quan pots presentar el teu projecte?

La data límit de presentació de projectes és el 30 octubre 2016.

Quan es lliura el premi als guanyadors?

El lliurament del premi, que es liquida en un compte de Caixa d’Enginyers, es farà en un acte oficial de la Fundació Caixa d’Enginyers.

Contacte per dubtes o consultes:
Pots utilitzar el formulari situat al peu de la pàgina o escriure’ns a , posant a l’assumpte “Premis Emprenedoria 2016”.