Curs d’accessibilitat el 28 de Novembre de 2019

Categories:Novedades, Empleo, Doctorados, Arte y Cultura, Alumni Etiquetes:
13 novembre 2019

(Español) Curso de accesibilidad universal 28 Noviembre

Ho sent, però aquesta entrada només està disponible en Español.

Categories:Novedades Etiquetes:
13 novembre 2019

Charla Accenture: Casos prácticos de Inteligencia Artificial (IA) e implantación en automatización de procesos (RPA)

Categories:Empleo, Doctorados, Alumni Etiquetes:
28 octubre 2019

Convocatoria CRUE: Mejores Trabajos de Fin de Grado (TFG) o Trabajos de Fin de Máster (TFM)

Os hacemos llegar información sobre unos premios convocados por la CRUE que tienen como objetivo reconocer Trabajos de Fin de Grado y Fin de Máster defendidos durante el curso 2018-19 y cuya temática esté relacionada con los Objetivos de Desarrollo Sostenible. Aunque no hay premio material, sí se reconoce a los ganadores publicando los trabajos, bajo ISSN, en las webs de los organismos que convocan el premio. La convocatoria se abrirá el próximo 15 de octubre y finalizará el 30 de noviembre.

Por si consideráis interesante comunicarlo al profesorado tutor de TFG y TFM de vuestras Facultades.

A continuación os hacemos un resumen de la convocatoria:

La Fundación Carolina, la Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID) y Crue Universidades Españolas convocan los Premios «Universidad, Conocimiento y Agenda 2030».

El objetivo de estos galardones es distinguir los mejores Trabajos de Fin de Grado (TFG) o Trabajos de Fin de Máster (TFM)  realizados  bajo una o varias de las temáticas cubiertas por los 17 Objetivos de Desarrollo Sostenible (ODS) de la Agenda 2030.

Podrán presentarse trabajos, bien de contenido práctico, bien teórico, de todas las áreas de conocimiento, según la siguiente clasificación: • Ciencia y Tecnologías de la Comunicación • Energía, Medio Ambiente e Infraestructuras • Ciencias de la Salud • Economía y Finanzas, Organización empresarial y Desarrollo • Ciencias Sociales y Jurídicas • Artes, Humanidades y Comunicación.

A los premios pueden optar estudiantes con ciudadanía de un país miembro de la Comunidad Iberoamericana o de cualquier Estado de la Unión Europea, que hayan finalizado sus estudios destinados a la obtención del título (Grado o Máster) durante el curso académico 2018-2019 y que hayan defendido el TFG o el TFM en una institución de Educación Superior asociada a Crue Universidades Españolas.

Los trabajos premiados recibirán un diploma acreditativo y serán publicados en papel y en soporte electrónico en las páginas web de la FC, la AECID y la Crue Universidades Españolas, haciendo mención al premio otorgado, bajo ISSN.

La convocatoria se abrirá el próximo 15 de octubre y finalizará el 30 de noviembre.

Descargar bases de la convocatoria

Categories:Novedades Etiquetes:
15 octubre 2019

Orgullosos de ser Enginyer de Telecomunicacions

Des del Col·legi Oficial i l’Associació Espanyola d’Enginyers de Telecomunicació, s’ha llançat la campanya “SOM ENGINYERS DE TELECOMUNICACIÓ”. Us presentem el nou vídeo corporatiu que mostra la transversalitat d’aquesta professió i la rellevància que té en el desenvolupament de la societat.

Categories:Novedades Etiquetes:
4 octubre 2019

Workshop: “The opportunities of building IEEE Standards for Europe, Middle East and Africa”

Categories:Novedades Etiquetes:
2 octubre 2019

Oferta de treball al laboratori UWICORE de la UMH

“Comunicacions V2X per a Vehicle Autònom Connectat”

El termini per a l’enviament de sol·licituds finalitza el 14 de setembre de 2019

————————————————– ——————————-
Les entrevistes es realitzaran a mesura que es rebin les sol·licituds, per la qual cosa és aconsellable enviar la sol·licitud com més aviat i no esperar al 14 de setembre.
————————————————– ——————————-

Aquesta oferta és per a la contractació laboral d’1 persona com a tècnic de R + D + I que treballarà en el desenvolupament de prototips i solucions de comunicació sense fils V2X per a la conducció cooperativa del vehicle autònom connectat. La persona contractada s’incorporarà al laboratori UWICORE (Ubiquitous Wireless Communications Research Laboratory, www.uwicore.umh.es) pertanyent al Departament d’Enginyeria de Comunicacions de la Universitat Miguel Hernández d’Elx. El laboratori té una àmplia experiència investigadora i reconeguda trajectòria internacional en el desenvolupament de sistemes de comunicacions sense fil per al vehicle autònom connectat i xarxes mòbils 5G. El laboratori col·labora activament amb empreses i universitats nacionals i internacionals.

Condicions de l’oferta:
· Retribució anual: 16.422 € bruts.
· Dedicació: temps complet.
· Durada del contracte: 2 anys.
· Data d’incorporació: Novembre de 2019 (aproximadament)

Requisits establerts per la convocatòria (OBLIGATORIS):
Aquesta oferta d’ocupació s’emmarca dins de les “Ajudes per a la promoció d’ocupació jove i implantació de la Garantia Juvenil en R + D + I 2018” del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats. La pròpia convocatòria estableix que el personal la contractació es cofinançe mitjançant aquests ajuts ha de complir els requisits en la data de contractació:
· Estar en possessió d’alguna de les següents titulacions universitàries: llicenciatura, enginyeria, grau, diplomatura o enginyeria tècnica.
· Estar inscrit / a en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Els requisits específics per poder inscriure en aquest fitxer s’han de consultar abans d’enviar la candidatura a: http://www.sepe.es/HomeSepe/Personas/encontrar-trabajo/Garantia-Juvenil/a-quien-va-dirigido-garantia- juvenil.html. Per exemple, una de les condicions que estableix el Ministeri en l’esmentada web és “Tenir més de 16 anys o menys de 30 anys en el moment de sol·licitar la inscripció”. Qualsevol dubte en relació amb el Sistema de Garantia Juvenil i el registre en el fitxer es resoldrà a través dels mitjans citats en aquesta pàgina.

Requisits acadèmics, coneixements i habilitats requerides:
Titulació universitària en telecomunicacions o informàtica
Coneixements sòlids sobre tecnologies i xarxes de comunicacions.
Coneixements sobre comunicacions i xarxes mòbils i sense fils.
Programació en Matlab i C / C ++ o similar.
Bon nivell d’anglès amb un nivell alt de comprensió escrita (nivell mínim equivalent a un B2 encara que no és necessari acreditar un títol de B2).
Bona capacitat de resolució de problemes, de treball en equip, d’aprenentatge de noves tecnologies, i de trobar i contrastar informació.
Bona capacitat d’expressió oral i escrita.
Interès i motivació per la I + D + I.

Presentació de sol·licituds:
Les persones interessades han de presentar la sol·licitud utilitzant el següent formulari en línia:

Categories:Empleo, Alumni Etiquetes:
5 setembre 2019

OFERTA D’OCUPACIÓ A MULTINACIONAL INDUSTRIAL AMB SEU A ELDA

Categories:Empleo Etiquetes:
5 setembre 2019

F1 McLaren entrevista a Pedro García

Entrevista a Pedro García antic alumne de la EPSE en Enginyeria Industrial i actualment treballa a la F1 i forma part de l’equip de McLaren

Entrevista

Categories:Novedades Etiquetes:
28 juny 2019

1a Jornada sobre mobilitat elèctrica

Jornades sobre mobilitat elèctrica i la seva seguretat en entorns urbans

Benvolguts i benvolgudes estudiants,

Mitjançant el present anunci, us animem a participar en les jornades organitzades pel Departament d’Enginyeria Mecànica i Energia de la UMH relacionades amb la realitat del vehicle elèctric i el seu desenvolupament imminent.

Aquestes jornades es divideixen en dues sessions:

– Matí (de 9:00 a 13:30) – Seguretat Viària en Ciutats Verds; perill potencial dels vehicles silenciosos per a les persones amb ceguesa o baixa visió. Diferents experts en el desenvolupament urbà municipal, la seguretat viària, així com representants de l’ONCE, comentaran els aspectes més destacats sobre els reptes que els vehicles elèctrics i híbrids suposen per a la seguretat viària en entorns urbans i les solucions plantejades per resoldre els inconvenients que poden produir per a col·lectius especialment sensibles, com ara persones amb baixa visió o ceguesa. Les xerrades aniran acompanyades de tallers i activitats col·lectives per a la formació i conscienciació sobre aquesta temàtica. Inscripció: https://forms.gle/AnhMszq1nE5bZryg8 i díptic adjunt.

– Tarda (de 15:30 a 21:00) – Mobilitat Elèctrica. Professionals del sector, usuaris i Administració Pública debatran sobre la realitat del vehicle elèctric a través d’interessants taules rodona on participaran, entre d’altres, representants de diferents administracions (Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, Ajuntament Elx, …), així com a professionals de reconegut prestigi d’Iberdrola, Vectia i Movus, entre d’altres. Al seu torn, s’organitzarà una activitat de networking acompanyada amb una exposició d’e-vehicles. Inscripció: https://forms.gle/QtaB4oG9nizk5CBc7 i tríptic adjunt.

La inscripció a les dues sessions és totalment gratuïta i l’assistència serà reconeguda per la universitat amb 0,5 crèdits de Competències Transversals per la UMH. Aprofiteu aquesta ocasió per aprendre i establir contactes amb professionals d’un sector en clar auge.

Una salutació,

Sotsdirector EPSE

UMH

I Jornadas VE-UMH

Jornada Seguridad Vial en Ciudades Verdes

Categories:Novedades Etiquetes:
21 juny 2019