Hackathon pace Apps Challengepor primera vegada a Alacant, organitzat per everis Alacant.

Novetats

3 d’octubre 2018

Et consideres una persona curiosa o creativa? T’apassiona l’exploració de l’espai, el medi ambient o les necessitats de la societat?
Alguna vegada vas pensar en ser astronauta o treballar a la NASA?

Si la teva resposta és afirmativa a alguna de les preguntes anteriors, volem proposar-te una cosa: ens agradaria que tu juntament amb el teu equip presenteu a la NASA una idea que doni solució als múltiples reptes que ells afronten diàriament. I no només es busquen apps! Podreu servir-vos de maquinari, programari, disseny, robòtica, visualització de dades i qualsevol altra especialitat per crear el teu projecte. Sona bé, oi?

El Space Apps Challenge (programa incubadora d’innovació de la NASA) aterra per primera vegada a Alacant, organitzat per everis Alacant.

Durant un cap de setmana, posarem en marxa un hackathon desenvolupat simultàniament a tot el món, on creareu un projecte per donar solució a algun dels reptes que l’agència proposa. A més, NASA posa a la vostra disposició la seva base de dades recollides en els escenaris reals.
Vols participar?

Registra’t aquí: https://2018.spaceappschallenge.org/locations/alicante i rebràs un correu de confirmació de part de l’organització en la qual se sol·licitarà algunes dades més per qüestions organitzatives

Data límit d’inscripció: Divendres 12 de Octubre

‘Les places són limitades!
Quan?

Data de l’esdeveniment: 20 i 21 d’octubre
On?

Localització: everis Alacant (Sant Joan)

Carrer Britània 36-38, Primera Planta.
Dades d’interès

Aquesta és la primera ronda. Els dos projectes / idees guanyadores triades pel jurat passaran a la fase final, en la qual un jurat d’experts de la NASA avaluaran i seleccionaran les millors propostes d’entre les finalistes.

NO ET PERDIS! Inscriu-te juntament amb el teu equip i … sigueu els pròxims en col·laborar amb la NASA per salvar el món!

Segueix-nos al nostre compte de Twitter @SpaceAppsALC per estar informat de totes les novetats.

Per a qualsevol dubte escriu-nos un correu a